Nejnovější recenze ze sekce Louskáčky
- výborný
- Splňuje , co jsem si přál. Dobré provedení, velmi dobře funguje. Zatím jsem spokojen.
Poměrně dobrá a bitelná konstrukce lisu za přijatelnou cenu, jen předvrtané dírky do latěk koše jsou zbytečně velké a vrut se tak může při montáži protočit.
- Cena vs. Kvalita ok
- Cena vs. Kvalita ok
Na více rozměrů ořechů, plastové obaly na rukojeti. Trochu se vaklá, uvidíme, jakou bude mít životnost:-)
- Na lískové ořechy je super
louská ořechy
Kvalitní česká retro klasika.
- Nemá vratnou pružinu.
- Přesně podle mých představ.
výborně louská
- masivní provedení
- obtížně se s ním louská, podruhé bych nekoupila
- masivní pevný materiál oproti levnější verzi vypadá "stabilněji" snad vydrží i dýl
- pohodlně se s ním louská
- zatím nic
po prvním louskání (asi 1kg vlašských ořechů) se mi jeví velmi dobře, vypadá, že vydrží dlouho, oproti levnější verzi (která praskla) je vidět, že je z odolnějšího materiálu, dobře se drží
- fajn tvar
- pohodlně se s ním louská
- při neopatrném držení si můžete skřípnout dlaň koncem rukovětí
- po nalouskání 2 kg ořechů - vlašských s nepříliš pevnou skořápkou praskl-materiál, takže neopravitelné
není příliš kvalitní, příště si radši připlatím
nedoporučuji, pokud nehodláte nalouskat jen pár oříšků, ale máte v plánu louskat celou úrodu
Už tento louskáček používám dlouhé roky, je prostě nejlepší, ořechy jsou po vyloupnutí většinou celé bez jakékoliv námahy..
Je možné použít i jako otvírák plastových lahví..
Tyhle louskáčky jsem koupila jako dárek..
sháněl jsem pořád nějaký louskáček na pidi lískové oříšky. nic nefungovalo nebot jsou fakt malé. až tento přístroj je v pohodě i když to chce trochu větší sílu
Louská dobře jakékoliv velikosti oříšků
šikovný do ruky, nejlépe předem, nožem ořechy rozpůlit
Zobrazuji 161 - 180 ze 374 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...19 Další »